avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot da in judecata angajatorul dacă îmi voi da ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot da in judecata angajatorul dacă îmi voi da demisia?

Pot da in judecata angajatorul chiar dacă îmi voi da demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 10 Aprilie 2019
Exista decizie sau act aditional de modificare a functiei?
Exista înștiințare, referat, decizie si act adițional.

Cornel Vasile a scris:

Exista decizie sau act aditional de modificare a functiei?

Actul aditional este semnat de dvs.?
Am scris "am luat la cunostinta", data si semnătura, doar pe exemplarul lor.

Cornel Vasile a scris:

Actul aditional este semnat de dvs.?

Potrivit art. 41 alin. (1) şi (3) C.mun., contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor, iar modificarea contractului se referă la oricare dintre următoarele elemente: durata contractului; locul muncii; felul muncii; condiţiile de muncă; salariul; timpul de muncă şi timpul de odihnă.

Decizia unilaterala de modificare a felului muncii poate fi atacata de salariat in termen de 45 de zile de la comunicare la Tribunalul in raza caruia domicilaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz executat pe un alt post creedy creedy Buna ziua! Este posibil ca in situatia unei concedieri ca urmare a desfiintarii locului de munca salariatului sa i se impuna sa execute preavizul pe un alt ... (vezi toată discuția)
Respingere decizie de numire responsabil Ioana2012P Ioana2012P Buna ziua! Am urmatoarea problema: lucrez intr-un institut de cercetare si recent am fost numita responsabil precursori de droguri printr-o decizie semnata de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca stativ stativ Buna ziua, Doresc sa adresez o intrebare la care nu gasesc singur raspuns. Sunt angajat la sc....s.a. din aprilie 2011, principala activitate fiind de ... (vezi toată discuția)