avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificari la legea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificari la legea pensiilor

buna ziua, ma numesc Monica Olariu
cred ca revin cu o intrebare...
s-a aprobat in legea pensiilor introducerea sumelor din prime, al 13 lea salariu, dividende, pt recalcularea pensiei?
daca da, va rog sa imi spuneti detalii....legea, punct, alineat, etc.
va multumesc,
toate cele bune !
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 10 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu s-au adoptat noi modificari la actuala Lege a pensiilor, referitor la luarea in considerare a primelor, al 13 lea salariu, dividende, acord global etc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii 2024, acord global, etc. buna ziua. as dori ... DC 57 DC 57 Recalculare pensii 2024, acord global, etc. Buna ziua. As dori sa aflu ce se intelege prin : Perioada de cotizare mai mare de 25 ani ( pt care se acorda ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri Steladumitru Steladumitru Buna ziua! Am primit decizia de pensionare anticipata si nu mi s-au luat în calcul și adeverințele din care reiese că am avut sporuri,acord ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo pensie Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua, cer un sfat de la cineva care are experienta in legislatia CEDO. Am iesit la pensie de drept in 2010. am lucrat in proiectare 20 ani timp in care ... (vezi toată discuția)