avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pt ce tip de pensionare m as încadra.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pt ce tip de pensionare m as încadra.

Bună ziua, d-le avocat, spuneți mi va rog, de ce pensie as putea beneficia, în urma diagnosticului de carcinom mamar, cu mastectomie unilaterala facuta și tratamentele de rigoare efectuate!? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela31. 12 , utilizator 08:31, 12 Aprilie 2019
Trebuie sa depuneti dosar la comisia medicala de pe langa CJP.
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bunica ella Bunica ella Buna ziua am 55de ani si am facut o operatie la san am facut radioterapie si sunt sub tratament 5ani.as dori sa stiu daca am dreptul la pensie de boala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! incadrare in grad de handicap ghizelapataki ghizelapataki In anul 2000 am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. Diagnostic tumoara mamara mstg chimiotratata T4N1,operata mastectomie radicala modificata ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila GeorgetaGeta GeorgetaGeta Sunt pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar,st.3 operat cu mastectomie totala si m-ar interesa daca as putea beneficia de pensie de boala fara ... (vezi toată discuția)