avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea urmatoarei probleme: la actualul loc de munca sunt angajata din decembrie 2018. Luna aceasta am nevoie de concediu medical, iar angajatorii mi-au spus ca ei nu imi pot plati ca am putin timp de cand lucrez la ei si m-au trimis la fostii angajatori. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Cum sa merg la fostii angajatori daca nu mai lucrez la ei din noiembrie 2018? Care imi sunt drepturile?
Cel mai recent răspuns: laura_todirita , utilizator 19:34, 10 Aprilie 2019
Solicitati-le fostilor angajatori adeverinta cu veniturile realizate si cu numarul de zile de concediu medical avut pe perioada respectiva.
Apoi le prezentati angajatorului dvs., dupa care va puteti lua concediu medical.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Solicitati-le fostilor angajatori adeverinta cu veniturile realizate si cu numarul de zile de concediu medical avut pe perioada respectiva.
Apoi le prezentati angajatorului dvs., dupa care va puteti lua concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Cristinaigd Cristinaigd Pot beneficia de concediul prenatal daca am 12 luni de munca dar nu la acelasi loc? (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Beneficiere concediu medical MikZ MikZ Buna ziua! Sunt angajata de 5 luni la acest nou loc de munca si medicul de familie mi-a spus ca nu imi da concediu medical deoarece n-am cotizatia de 6 luni ( ... (vezi toată discuția)