avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere garantie licitatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere garantie licitatie

am depus la primarie o suma reprezentand garantie licitatie in ce cont o contabilizez, dupa licitatie, primaria imi vireaza bani in cont banca, va rog sa ma ajutati cu monografie contabila, multumesc mult
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 13:39, 23 Noiembrie 2009
Contul 267 Creante imobilizate
Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta creantelor legate de participatii, imprumuturilor acordate pe termen lung si a altor creante imobilizate, cum sunt depozite si garantii platite.

Contul 267 "Creante imobilizate" este un cont de activ.

In debitul contului 267 "Creante imobilizate" se inregistreaza:
- valoarea imprumuturilor acordate si a veniturilor din dobanzile aferente creantelor imobilizate, precum si a garantiilor depuse la furnizori (269, 512, 531, 763);

In creditul contului 267 "Creante imobilizate" se inregistreaza:
- valoarea creantelor imobilizate si a dobanzilor aferente, incasate, precum si a garantiilor restituite de furnizori (512, 531);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare garantie companie de telefonie mobila Kristinnaa Kristinnaa Acum cativa ani am avut o problema cu ... si acum, cand am revenit la ei, mi-au cerut o garantie de 171 lei pe care am platit-o prin casa. Dupa 6 luni, daca nu ... (vezi toată discuția)
Garantie financiara contract chirie spatiu vidiva vidiva buna ziua .am urmatoarea situatie:platesc chirie pt un spatiu;contractul de inchiriere prevede constituirea unei garantii financiare in cuantumul a 3 chirii ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)