avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce îmi recomandați
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce îmi recomandați

Buna ziua. Am fost in in maternitate pana in data de 30Martie 2019, trebuia sa încep munca din 31 martie 2019 dar am făcut varicela 2 săptămâni și între timp sun însărcinată in 9 săptămâni,am scos un concediu medical cum ca am avut varicela și am predat la Sefa mea concediul,dar Sefa mea nu a vrut să-mi accepte concediul medical deoare ce ea zice ca nu mai sunt angajata la ea din data de 31 Martie 2019.poate sa ma dezangajeze dacă sunt însărcinată și i-am dus concediul medical cum ca am avut varicela? Ce as putea face?? Si dacă o sa beneficiez de indemnizație la al 2 copil ? O sa nasc la sfârșitul lui Octombrie începutul lui Noiembrie 2019!!Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
,
Cel mai recent răspuns: , 08:25, 12 Aprilie 2019
nu stie nimeni nimic? va rog sa imi raspundeti ce as putea face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal și postnatal după șomaj Amelly23 Amelly23 Bună ziua, Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară în septembrie 2018, apoi am susținut concursul de rezidențiat din noiembrie, însă nu am reușit ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Dinu A Dinu A Buna ziua , Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii va rog? Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc pe 30 martie 2019.Contractul de munca imi expira pe ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)