avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal.

Se pune vechime daca intru in concediu maternal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 11 Aprilie 2019
Nu exista sintagma "concediu maternal"... fie va referiti la concediu de maternitate - pre si postnatal - , fie la concediu pentru cresterea copilului.

OUG 111/2010
art.22
......
(2) Perioada concediului pentru creșterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere a copilului (2 ani) se ia in considerare la calcularea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Madalina_mm Madalina_mm Buna ziua. Pe data de 23 mai am nascut si voi fi in postnatal pana pe 6 septembrie. Contractul de munca imi expira pe 31 august, iar astazi am luat un post de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Daca o mamica beneficiaza de acordarea derepturilor prevazuta de OUG nr.111/2010, indemnizatia ptr.cresterea copilului, perioada respectiva se constituie ... (vezi toată discuția)