Buna ziua! Istoria mea incepe asa.., Am lucrat la o firma de transport, si nu mi sa achitat salariul pentru 10 zile de lucru. Leam trimis pe mail o cerere firmei ca sami transfere salariu in decurs de 7 zile, peste catevai zile ei miau trimis o cerere sa ma prezint la sediul firmei sa semnez actele... Mam prezentat la sediu am semnat Decizia De Incetare a Contractului Individual De Munca, si nu am fost atent la data care au scriso ei in cerere... si pentru zilele cand nu miau dat de lucru mau pus sa semnez ca am avut concediu fara plata. Tot in ziua aceea cand am ajuns acasa am observat ca in cerere era data cu o luna anterioara.... La sediu ei miau zis ca imi transfera salariu in urmatoarele zile... Si tot nu miau transferat... Eu am asteptat sami transfere salariu, si zilele astea miau trimis o cerere ca eu am datorii catre firma 1000 Lei pentru zilele care am stat acasa... Insa in zilele care am stat acasa ei nu miau dat de lucru... Ce as putea sa fac in cazul dat? Multumesc!
Convocare
popescucecilian
mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)