avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt caile legale pentru recuperarea chiriei si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt caile legale pentru recuperarea chiriei si evacuarea chiriasilor datornici? ?

Ce pot face in legatura cu chiriasii care m-au tot dus cu vorba , cu promisiuni si nu au achitat chiria timp de 7 luni ?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
GGP, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 11 Aprilie 2019
Daca aveti contract de inchiriere cu acestia, ii puteti actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Dovada platii adriana56 adriana56 Care sunt modalitatile pentru dovedirea efectuarii platii in cazul unui contract de inchiriere? Daca s-a achitat in avans, iar proprietarul nu mai recunoaste, ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias care nu plateste chiria si intretinerea adnana1967 adnana1967 Buna ziua. Am inchiriat casa pe 1 an si dupa 6 luni chiriasul a inceput sa nu mai platesca toata chiria invocand diverse motive si este restant si la ... (vezi toată discuția)