avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Publicitate electorala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Publicitate electorala

Am dorit sa pun un banner electoral la mine in curte. A venit politia comunitara sa imi spuna ca daca nu dau jos pana a doua zi bannerul ma amendeaza. Este corect? Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
Angel Mariana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angel Mariana , utilizator 08:55, 12 Aprilie 2019
nu stiu daca e corect, dar e legal. pentru publicitate electorala trebuie sa aveti certificat de urbanism si autorizatie. indiferent unde e panoul
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Firma luminoasa /banner simona_palade simona_palade buna ziua! mi-am deschis o firma si acum vreau sa-i fac publicitate. Vreau sa pun un banner pe cladire ( cladire proprietate personala ):cladirea are 3 ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)