avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar somaj

Din data de 8 noiembrie 2019 și până în data de 4 martie 2019 am fost înregistrată la ajofm ca șomer care primește indemnizație de șomaj.
In data de 4 martie am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminată. În data de 4 aprilie 2019 mi s-a desfăcut contractul de muncă în baza art 31 (3) , motivînd ca ma aflam in perioada de proba, perioada specificată în contractul de muncă, angajatorul a preferat să procedeze la desfacerea cim-ului cu articolul mai sus menționat.
Intrebarea mea este: pot sa reiau plata indemnizației de șomaj in baza dosarului inițial? Momentan acesta este suspendat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 12 Aprilie 2019
Nu se mai poate reia plata indemnizatiei de somaj.

Angajarea dvs pe durata nedeterminata a avut ca efect incetarea platii indemnizatiei si nu suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare doar pe perioada de proba in timpul somajului ContSters146211 ContSters146211 Sunt un ``proaspat`` somer, inregistrat din data de 20 mai a.c. De-abia am luat prima plata ! Ma confrunt cu o situatie interesanta: am gasit un loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa contract pe perioada determinata ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Inainte sa ma angajez cu contract pe perioada determinata (initial o luna si apoi prelungit cu act aditional pe 3 luni), eram in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj, drepturi someri! ERD ERD Buna ziua. Apelez din nou la sfaturile dvs f utile. Sunt in somaj de 2 luni. Daca ma angajez in perioada imediat urmatoare, in ce conditii mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)