avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari de sanatate

Un student la design care a incheiat contracte de cedare de drepturi de autor, le-a inregistrat la financiar si a platit impozit este obligat la plata asigurarii de sanatate?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 11:50, 23 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe-contract de cedare de drepturi de autor lealucut lealucut In cazul unui contract de cedare de drepturi de autor, as dori sa stiu : 1.Ce contributii la stat sunt obligatorii? Am citit ca se plateste impozit la sursa ... (vezi toată discuția)
Studentii platesc cass la venituri din chirii? CipM CipM Sunt student si realizez de cateva luni venituri din cedarea folosintei bunurilor - mi-am inchiriat apartamentul cu contract inregistrat la adm fin. Am ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor / contract de colaborare alexandra25 alexandra25 Am realizat pentru un supermarket cateva elemente de grafica. Serviciile mi-au fost platite doar o parte si nu s-a incheiat nici un fel de contract de ... (vezi toată discuția)