avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta Telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta Telekom

Buna ziua
Am o creanta către Telekom România și zilele trecute am primit din partea Kruk România în care sunt informat ca cei de la Telekom au cesionat creanta mea către o entitate din Malta, entitatea din Malta a cesionat creanta către cei de la Kruk România. Întrebarea mea este daca este legal ca cei de la Telekom sa procedeze astfel și dacă am cai de atac legale împotriva lor și din prisma faptului că nu am fost notificat despre creanta și ca datele mele personale au fost transmise atre aceste doua entitati, fără să aibă acordul meu. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent-notificare cesiune de creanta Axus Axus Buna ziua, am primit ieri(si am semnat de primire) o notificare din partea kruk, cum ca Groupama Asigurari a cesionat in favoarea INVESTCAPITAL Malta Ltd o ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante radudo radudo La data 2 oct 2014 Judecatoria a admis in parte cererea formulata de execut.jud.-cu drept de apel 5 zile ptr creditor.Creditorul CETELEM nu a depus apel,Hot ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)