avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pasaport
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pasaport

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot sa imi schimb pasaport-ul (expirat in Noiembrie) in Bucuresti, mentionez ca am domiciliul in Vaslui, iar pasaportul expirat a fost eliberat acolo.
De asemenea exista posibilitatea de a fi eliberat la urgenta (daca da, in ce conditii).

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:01, 23 Noiembrie 2009
[ link extern ]
[ link extern ]
Pt motive temeinice justificate puteti sa-l schimbati si la Directia Generala de Pasapoarte din Nicolae Iorga nr.29,sector 1 Bucuresti.
In cazul in care lucrati in Bucuresti puteti sa va schimbati pasaportul direct la Directia Generala de Pasapoarte!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de divort pentru un cetatean al republicii moldova ce a obtinut cetatenia româna AdrianMo AdrianMo Buna ziua, As dori sa stiu unde se poate transcrie în registrul starii civile românesti un certificat de divort al unui cetatean al Republicii Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat marysab marysab Buna ziua,am un pasaport expirat din oct 2003.Vreau sa imi fac unul nou.Este necesar sa-l predau pe cel vechi?Pot sa ma adresez Punctului de lucru din str. ... (vezi toată discuția)
Urgent! pasaport furat/pierdut in malaezia. cum ma intorc? allx87 allx87 Buna ziua. Fratele meu este navigator, urmand sa se imbarce pe nava din Malaezia. In timpul petrecut la un hotel a constatat ca ii lipseste pasaportul. A urmat ... (vezi toată discuția)