avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa timbru judiciar

Bună ziua unde plătesc taxa judiciară de timbru. Întreb pentru ca am primit mesaj de la un domn avocat cu care am depus o contestație la executare silită și am primit mesaj sa o depun în cont la banca cu mențiunea taxa judiciară este normal? Vă rog să-mi spuneți dacă e ok. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:40, 12 Aprilie 2019
Taxa se poate achita la directia taxe si impozite locale de la domiciliul dvs,la cec sau unele oficii poștale sau la trezorerie ca persoana juridică.Prin banca trebuie să cunoașteți contul mi se pare mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)