avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie, angajament de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie, angajament de plata

Buna ziua, daca am o declaratie , angajament de plata notariala, in care e specificat ca in caz de neplata contituie titlu executoriu dusa imediat la indeplinire, fara somatie, notificare sau orice interventie a instantei de judecata. Dau prezenta declaratie spre a servi la organele competente. Asta inseamna ca se duce la un executor si se pune poprire pe salariu. Asa-i? Mentionez faptul ca e o suma de 62000lei.
Va muktumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Executare " silita "?! mancipri mancipri este legal daca ai intarziat cu 2 rate la o banca , acea banca sa trimita la locul de munca si datornicului si girantului o notificare prin care sa ceara sa le ... (vezi toată discuția)
Executare fara somatie Lylyca Lylyca Bună ziua Am fost executată silit de un executor judecatoresc in baza , ghiciți ghicitoarea mea, a unui proces verbal de contravenție intocmit de CNANDR ... (vezi toată discuția)
Repercursiuni executare silita Andreea_1985_ Andreea_1985_ Buna ziua. In urma unui contract de leasing, am ramas cu o datorie (de care nu am stiut decat dupa pronuntarea executarii silite de catre instanta). Pentru ... (vezi toată discuția)