avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere notare c.f.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere notare c.f.

Speta: Proprietarul unui imobil incheie un antecontract de v-c. Cumparatorul nu/si indeplineste obligatia de a vira restul de bani la termenul convenit, drept pentru care nici vanzatorul nu incheie contractul de v-c. Cumparatorul se adreseaza executorului care noteaza la c.f. executarea. Instanta da castig de cauza vanzatorului care a formulat contestatie la executare. Am hotararea definitiva si irevocabila. Ce trebuie sa intreprind pentru radierea notarii la c.f.?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: monica_907 , utilizator 15:31, 16 Septembrie 2011
buna ziua!
trebuie sa faceti o cerere de radiere a notarii, prezentati copie sentinta, tarif de 60 lei catre ANCPI.
Depuneti copie de arhiva dupa hotararea definitiva si irevocabila la cartea funciara solicitand radierea notarii !B-)
Multumesc! Nu am nevoie de nimic altceva decat sentinta?
Sentinta in copie legalizata de arhiva instantei care a emis-o si actul dvs de identitate in original(plus copie xerox). Se completeaza o cerere la cartea funciara si se achita o taxa pe loc. Si asta este tot!
B-)
Multumesc mult pentru raspuns, domnule Mihai!

Alte discuții în legătură

Sulta asupra unui imobil Iuliaraisa Iuliaraisa Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in problema pe care urmeaza sa v-o relatez: In anul 1986 am divortat de fosta mea sotie urmand ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Radiere notari carte funciara icarmi icarmi In urma unei sentinte din 15.10.2007 de iesire din indiviziune mi s-a stabilit o sulta de 527.1 lei in favoarea unei persoane LM de existenta careia nu stim ... (vezi toată discuția)