avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere notare c.f.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere notare c.f.

Speta: Proprietarul unui imobil incheie un antecontract de v-c. Cumparatorul nu/si indeplineste obligatia de a vira restul de bani la termenul convenit, drept pentru care nici vanzatorul nu incheie contractul de v-c. Cumparatorul se adreseaza executorului care noteaza la c.f. executarea. Instanta da castig de cauza vanzatorului care a formulat contestatie la executare. Am hotararea definitiva si irevocabila. Ce trebuie sa intreprind pentru radierea notarii la c.f.?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: monica_907 , utilizator 15:31, 16 Septembrie 2011
buna ziua!
trebuie sa faceti o cerere de radiere a notarii, prezentati copie sentinta, tarif de 60 lei catre ANCPI.
Depuneti copie de arhiva dupa hotararea definitiva si irevocabila la cartea funciara solicitand radierea notarii !B-)
Multumesc! Nu am nevoie de nimic altceva decat sentinta?
Sentinta in copie legalizata de arhiva instantei care a emis-o si actul dvs de identitate in original(plus copie xerox). Se completeaza o cerere la cartea funciara si se achita o taxa pe loc. Si asta este tot!
B-)
Multumesc mult pentru raspuns, domnule Mihai!

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Sulta asupra unui imobil Iuliaraisa Iuliaraisa Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in problema pe care urmeaza sa v-o relatez: In anul 1986 am divortat de fosta mea sotie urmand ca eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Radiere notari carte funciara icarmi icarmi In urma unei sentinte din 15.10.2007 de iesire din indiviziune mi s-a stabilit o sulta de 527.1 lei in favoarea unei persoane LM de existenta careia nu stim ... (vezi toată discuția)