Buna ziua,
Mă numesc Stanciu M. lucrez într-un restaurant,și am fost acuzată de o colega, că am furat din bani,respectiv din tipsul ospătarilor,ceea ce nu este adevarat.Ce mă sfatuti sa fac in acest caz,nu am suferit o umilință atât de mare niciodata,și nu vreau sa las lucrurile așa.Mentionez că restaurantul are monitorizare video,și se poate vedea clar cine,ce face acolo.
Mulțumesc.
Depinde ce anume vă doriți să obțineți în momentul în care veți lua atitudine. Dacă doriți aflarea adevărului, eventual sancționarea într-un fel sau altul a colegei care vă acuză, repararea prejudiciului moral pe care vi l-a pricinuit, aveți deschisă calea amiabilă, procedura de mediere sau o acțiune civilă. Dacă cineva, colega sau altcineva de acolo va depune vreo plângere penală, vor fi necesare probe pentru a dovedi că dvs. ați furat. În lipsa probelor nu veți putea fi trasă la niciun fel de răspundere. În acel moment, și dvs., de asemenea, veți putea depune o plângere împotriva ei ( lor) pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.
Am furat un telefon
badan87
am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)