avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire

Ieri am primit o incheiere pentru executare silita,in lege scrie nu pot fi poprite drepturile salariale 3 luni de la incheiere.este adevarat?multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:10, 13 Aprilie 2019
Sunteți firmă`? Aveți salariați angajați, cărora trebuie să le plătiți salariul în următoarele luni`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Dapix, utilizator
Xm3n
Ca angajat am primit o încheiere pt executare silita,poprire.in lege spune că 3 luni de la data înființării încheierii salarul nu poate fi poprit.e adevărat?
Nu este adevărat. Venitul salarial la persoane fizice se poprește potrivit legii, chiar din prima lună.
E adevărat că după decizia tribunalului 3 luni nu se poate pune poprire pe salariu?

-Apăsați pe Răspunde, nu pe Citează-
Manuela Rășină, administrator
Nu este adevărat. Legea stabilește să se pună poprire chiar din prima lună.
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire simultana hero hero buna ziua, doresc sa stiu daca este legal sa se infiinteze poprire, in acelasi timp si pe conturile din banci si pe salariu/pensie si daca da, ce articol de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lissa1 Lissa1 - Se poate desfasura executare silita asupra sumei primite ca \\"Norma de hrana (acordata angajatilor M.Ap. N.)\\"? .... si daca da, ce lege prevede ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează poprirea din salariu când se specifică "până la 1/3 din venitul lunar net"? a_camelia a_camelia Conform art 729 alin 1, lit b din Codul Civil salariile pot fi urmarite pana la o treime din venitul lunar net. De ce se specifica termenul \"pana la ... (vezi toată discuția)