avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot folosi denumirea \"Farmacie\"?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot folosi denumirea "Farmacie"?

Buna ziua!
Sotia mea are deschis un coafor. Cu trecerea timpului si increderea oamenilor in ea a inceput sa vanda produse specifice. Intentionam sa deschidem un magazin si dorinta ei este sa il denumim "Farmacia parului".
Este legal sa folosim termenul de "Farmacie"?
Cel mai recent răspuns: olivottom , utilizator 08:26, 15 Aprilie 2019
"Farmacie" nu este o marca inregistrata. In ce priveste faptul ca ati putea fi confundati cu o farmacie, nu am idee. Medicamente puteti vinde doar cu aprobarile de rigoare si cu personal calificat.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator
Medicamente nu vor fi vandute in acest magazin. Produsele principale sunt cele dedicate parului, masti, sampoane, uleiuri, vopsea de par, dar si alte accesorii. Ne puneam intrebarea cam cine ne poate "intreba de sanatate" pentru folosirea denumirii de "Farmacie".
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit sfaturi in legatura cu o marca inregistrata la o.s.i.m Marka Marka [b]Buna ziua![/b] As dori sa rog comunitatea acestui forum foarte util sa ma ajutati cu sfaturi si informatii in legatura cu o Marca inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata vs. drepturi de autor alphasquadron alphasquadron Buna ziua! O persoana juridica \"X\", a infiintat o sectie, \"Y\", pe care a inscris-o si la tribunal. A fost depus statutul si PV al adunarii generale, care ... (vezi toată discuția)
Folosire marca inregistrata alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , ... (vezi toată discuția)