avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor sot supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor sot supravietuitor

as dori sa stiu daca m incadrez sa iau si eu acest ,Am fost casatorita 40 ani cu sotul meu sunt vaduva din 2016 in acest an in luna dec fac 63 ani si sunt la pensie limita devirstadin 2011 am pensia de1162 pot sa depun actele ptr ajutor?eu am stagiu total de cotizare 41 de ani
sotul era la pensie limita de virsta avea 67 de anisi avea pensie650 ron
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 14 Aprilie 2019
Ajutorul pentru sotul supravietuitor
[ link extern ] /
mi ati dat link cu legea din 2004 eu am crezut ca sa dat alta lege odata cu legea pensiilor din 2019
nu sa aprobat legea?
Momentan nu avem o nouă lege a pensiilor. Avem în vigoare legea pensiilor din 2010.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Dapix, utilizator
V-am dat link cu ceea ce este in vigoare ... nu cu ce va fi ... Legea pensiilor nu se ocupa cu ajutorul pentru sotul supravietuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Doina Elena Doina Elena Mi s-a spus la pensii ca salariata nascuta in 10.1952, cu 27 ani si 2 luni vechime totala din care 5 ani si 10 luni in gr.2, indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta - nascut in februarie 1956 s_marius s_marius - sunt angajat din 1973 (conditii de munca normala), sunt nascut in februarie 1956 - armata am facut-o intre anii 1976 - 1978 - am fost somer un an Cand as ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit Aurelian1974 Aurelian1974 ma numes S.A. sunt inginer si am 40 de ani ! in anul 2014, in luna octombrie, tatal meu , pensionar din 2003, in virsta de 63 de ani a decedat. Mama mea in ... (vezi toată discuția)