avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrare in legalitate dupa nerespectarea proiectului ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrare in legalitate dupa nerespectarea proiectului de constructie 2004

Nu am respectat intocmai proiectul si autorizatia de constructie, Nu am adaugat nimic constructiei, dimpotriva am facut un garaj mai mic si fara comunicare cu casa cum prevedea proiectul. La receptia facuta la terminarea lucrarii s-a mentionat ca proiectul a fost respectat! Acum am incercat sa fac cadastrul si s-a constatat ca nu corespunde proiectului ( chestiunea cu garajul). Ce solutii exista pentru a putea face cadastrul? cadastristul e cam incurcat, a sugerat modificarea proiectului (?) dar nu a dat amanunte. Constructia si receptia s-au facut in 2004. La impozit am platit de atunci conform evaluarii constructiei, valoare stabilita conform autorizatiei si proiectului. Va rog daca se poate sfaturi cum sa procedez pentru a fi in legalitate.
Cel mai recent răspuns: Elena Soare , 17:27, 17 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Realizati act aditional la proiectul initial al constructiei
Ce inseamna act aditional la proiectul initial? Multumesc!

ynocentta a scris:

Realizati act aditional la proiectul initial al constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre constructie care nu respecta proiectul adryan245 adryan245 am contruit o locuinta in 2004 la care nu am respectat intocmai proiectul si am depasit anumite limite(pe propietatea personala) acum as dori sa fac cadastrul ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Receptie lucrare casa Constantin70 Constantin70 Care e procedura pentru a obtine o recepte lucrare finala casa avand in vedere ca fata de constructia initiala din autorizate am adaugat un hol de 2m2 atasat ... (vezi toată discuția)