avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare despre constructie care nu respecta proiectul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare despre constructie care nu respecta proiectul

am contruit o locuinta in 2004 la care nu am respectat intocmai proiectul si am depasit anumite limite(pe propietatea personala)
acum as dori sa fac cadastrul dar daca nu corespund suprafata contruita cu suprafata pe care trebuie sa construiesc ma afecteaza cumva???

Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:39, 11 Martie 2011
Va afecteaza, desigur!
1)Daca ati fi incheiat lucrarile de constructie cu Receptia finala a Primariei, aceasta s-ar fi sesizat de aceste diferente si v-ar fi obligat sa refaceti proiectul si Autorizatia de constructie.
2)In conditiile date va trebui sa reluati procedura de autorizare, cu conditia sa respectati indicii urbanistici din Certificatul de Urbanism(POT si CUT).
Daca constructia a fost edificata inainte de anul 2001, contactati un cadastrist, care va putea intocmi documentatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate dupa nerespectarea proiectului de constructie 2004 Elena Soare Elena Soare Nu am respectat intocmai proiectul si autorizatia de constructie, Nu am adaugat nimic constructiei, dimpotriva am facut un garaj mai mic si fara comunicare cu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate remedia la ocpi urmatoarea situatie mazmary06 mazmary06 Cum se poate remedia urmatoarea situatie - fara ca sa fiu nevoita sa o iau de la capat cu documentatia cadastrala, obtinere Certificat de edificare a ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie cohmana cohmana Salut,soacra mea ne-a facut o donatie de 300 mp pe care se afla casa ei si inca o anexa in fata in care locuiam noi,in 2008 era teren extraviran si nu era cu ... (vezi toată discuția)