avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna seara! Incepind cu 01.07.2017 am fost in ccc. Din ianuarie 2017 si pina la intrarea in ccc am avut concediu medical. Nu am efectuat nici o zi de concediu de odihna in 2017. Din 01.02.2019 am revenit la munca.
Intrebarea mea e daca am dreptul la concediu de odihna pe 2019 si cite zile?
Multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 2 Mai 2019
perioada de medical intra la calculul zilelor de concediu..perioada suspendata nu intra.cate zile de concediu pe an aveti trecute in contract?
Pentru 2017 , aveti dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre 01.01.2017 si pina la intrarea in ccc

Pentru 2019, aveti dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre 01.02.2019 si31.12.2019.
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Am cerut la firma concediul de odihna pt 2017. Mi-au raspuns ca datorita faptului ca am avut contractul suspendat nu mi-l pot da. Numai anul trecut puteau sa mi-l dea. E normal?
Pentru CO aferent anului 2017, angajatorul are obligatia sa-l acorde pana la data de 01.07.2019.
Chiar daca din din iulie 2017 pina in februarie 2019 am fost in concediu crestere copil si am avut contractul suspendat?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu odihna ivanc ivanc cate zile de concediu de odihna am dreptul ,sunt insarcinata si nasc in luna mai la inceput multumesc (vezi toată discuția)
Concediu odihna gravida luminita29 luminita29 Buna ziua Va expun urmatoarea situatie si as dori sa stiu legal cum se procedeaza: O angajata are dreptul intr-un an de zile la 25 zile concediu odihna. in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt gravide alexandraralea alexandraralea Buna seara Daca urmeaza sa nasc in octombrie,la cate zile de concediu am dreptul? Se calculeaza zile de concediu si in pre si postnatal? Multumesc! (vezi toată discuția)