Nu e violent pentru ca fumează tot timpul zi de zi, e foarte calm dar in ro mi s-a întâmplat sa îl văd foarte nervos pentru ca nu a fumat ! Cel mai frica mie de faptul ca el pe mine m-a filmat de 3 ori când strigam la el și m-am enervat și tremuram de nervi și m-a enerva in continuare prin vorbe de-ale lui care se aud pe înregistrări și mie frica ca le va folosi împotriva mea dar eu in înregistrări to timpul ii menționam de banii și lipsa atenției pt familie!Eu m-am îmbolnăvit cu nervii din cauza comportamentului lui tremur doar cand m-a enervează puțin! Și la fetița ii tot zice pe filmare “ vezi ce face mamata” și ea se cam sperie in momentele alea! Poate sa îmi facă ceva cu așa înregistrări ? Țin sa Menționez ca nu știe nimic ce are legătura cu copilul inafara zilei ei de naștere , nu știe un program de masa sau somn, nu știe unde e școala ei, de la grădinița in 7 luni cât a fost a fost o singura data de a scos-o pentru ca eu m-a simțeam foarte rău și atunci a strigat la mine ca de ce a trebuit sa îl chem de la lucru , e total iresponsabil toată lumea știe și prietenii noștri, și familia mea și familia lui ( dar care in caz de vreun proces bineînțeles ca ar tine cu el )
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna ziua,
Nu exista nicaieri in dreptul romanesc o infractiune sau macar o contraventie privind ,,parasirea domiciliului".
Veniti, divortati, solicitati pensia alimentara pentru minora si, eventual, solicitati si ordin de protectie daca va este teama ca va va agresa verbal sau fizic.