avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Urgent - constructie pe spatiu verde in urban
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Urgent - constructie pe spatiu verde in urban

Buna ziua . Am nevoie de ajutor . Situatia este urmatoarea . Intr-un cartier din oras , pe spatiu verde dintre blocuri , o societate a ingradit si afisat autorizatia de constructie si proiectul unei cladiri . Am cautat pe intrenet si singurul PUD pe site-ul primariei este din 2014 , PUD ce a expirat in 10,2017 . Ce putem face?
1, Autorizatia de constructie are la baza ce documente si daca e vorba de o reinoire a autorizatiei nu ar fi trebuit afisata si primul nr de autorizare ?
2, Daca PUD din 2014 este pe alt proiect ( asemanator fata de cel expus , dar altul ) si mai este si expirat , se mai poate elibera autorizatie de construtie ?
3, Este corect ca in PUD din 2014 sa scrie ca nu este necesar acord de la mediu ?
4, Nu trebuia sa ceara acordul proprietarilor ?
5, Exista vreo lege ce mentioneaza distanta minima intre cladiri in functie de inaltimea acestora ?

Alte discuții în legătură

constructie spatiu comercial intre blocuri de locuinte illy illy Buna ziua.Detin un apartament proprietate personala la etajul 1 al unui bloc de 7 etaje .Intre blocul meu si blocul vecin exista o parcela de teren ce avea ca ... (vezi toată discuția)
Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)
Constructie danielharaga danielharaga Buna ziua ! Va rog sa-mi raspundeti daca vreti .... La cati metri de bloc poate cineva sa faca o constructie ( sala de sport + parcare ) ??? O persoana a ... (vezi toată discuția)