avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie

Buna ziua !
Va rog sa-mi raspundeti daca vreti ....
La cati metri de bloc poate cineva sa faca o constructie ( sala de sport + parcare ) ???

O persoana a cumparat de la altcineva ( care a avut casa inainte de 1989 ) un teren intre 2 blocuri care este amenajat ca spatiu verde ( copaci , gard viu , gazon ) unde vrea sa faca aceasta constructie ( are autorizatie de constructie de la primarie ; deja a inceput sa mute cablurile de curent si tevile de apa si caldura )

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 13 Iunie 2012
Daca exista autorizatie de construire inseamna ca a fost intocmita o documentatie de urbanism,adica un PUD care a fost aprobat de cei de la primarie in baza reglementarilor din PUG si RLU al localitatii respective,considerand ca s-au respectat prevederile de acolo.Aceste prevederi -functiuni,distante,regim de inaltime le puteti afla doar din respectiva documentatie pentru ca de obicei se respecta prevederile codului civil privind vecinatatile,dar se pot aproba si derogari de la acestea.
Interventia asupra instalatiei de curent electric,bransament apa,caldura,este permisa numai unitatilor acreditate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se cere pud sau ma obliga sa construiesc la calcan, ce pot face? VASILE_CLAUDIA VASILE_CLAUDIA Va rog ajutati-ma cu un sfat.Am achizitionat un teren intravilan de 350mp cu dimensiunea de 15*24ml si doresc sa construiesc o casa de 8*11ml.Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)