avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept proprietate

Buna ziua.va rog sa-mi răspundeți la urm.intrebare: părinții au cumpărat o casă la tara in anul 2006 printr-un contract neautentificat de la o dna care intre timp a decedat,ea cumparand la randul ei casa in acest fel.Parintii sunt pe rol la primărie cu plata impozitului la zi tot din 2006.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 16:48, 14 Aprilie 2019
Buna ziua. Orice act de vanzare-cumparare trebuie autentificat la notar la un moment dat...luati legatura cu un notar, doi, trei...etc si vedeti ce vi se spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma - achizitie imobil cu probleme VilceanuRafael345 VilceanuRafael345 Vecinul meu a cumparat un imobil de la cineva care la randul lui nu era propietar. Se poate folosi de uzucapiunea mica ? (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii Mircea-Ciprian Mircea-Ciprian Buna ziua. Încerc sa fiu cat mai succint. Ai mei părinți au cumpărat acum vreo 20 de ani o proprietate (casa+teren) cu acte de mana, cu martori dar fără ... (vezi toată discuția)
Acte casa adinnaiasi adinnaiasi in 2002 parintii au cumparat la tara o casa cu teren, urmand a prefecta actele..au inceput rol pe casa insa nu l-au terminat datorita banilor sau timpului,au ... (vezi toată discuția)