avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept proprietate

Buna ziua.va rog sa-mi răspundeți la urm.intrebare: părinții au cumpărat o casă la tara in anul 2006 printr-un contract neautentificat de la o dna care intre timp a decedat,ea cumparand la randul ei casa in acest fel.Parintii sunt pe rol la primărie cu plata impozitului la zi tot din 2006.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 16:48, 14 Aprilie 2019
Buna ziua. Orice act de vanzare-cumparare trebuie autentificat la notar la un moment dat...luati legatura cu un notar, doi, trei...etc si vedeti ce vi se spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma - achizitie imobil cu probleme VilceanuRafael345 VilceanuRafael345 Vecinul meu a cumparat un imobil de la cineva care la randul lui nu era propietar. Se poate folosi de uzucapiunea mica ? (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii Mircea-Ciprian Mircea-Ciprian Buna ziua. Încerc sa fiu cat mai succint. Ai mei părinți au cumpărat acum vreo 20 de ani o proprietate (casa+teren) cu acte de mana, cu martori dar fără ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare se ataca in instanta? ECON ECON Buna ziua, Am un contract de vanzare cumparare incheiat la notar in anul 2005, in care bunicul meu mi-a vandut casa si terenul aferent constructiei, fara ... (vezi toată discuția)