avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna ziua.Am o contestație în care instanța mi a cerut sa mi exprim punctul de vedere in legatura cu excepția de tardivitate invocata din oficiu, luînd în calcul o comunicare de la executor ...incuviintarea executarii silite...facuta la vechiul domiciliu, Fac precizarea ca nu am mai locuit acolo din 2010,cand am divortat ,am schimbat cartea de identitate in luna mai 2016...deci si domiciliul,,comunicarea a fos facuta prin afisare in luna septembrie 2016,la vechiul domiciliu...cum pot sa ma apăr...

Alte discuții în legătură

Incuviintare exec sil de o instanta necompetenta Cinthya Cinthya Buna ziua! Sunt executata silit cu dosar de executare deschis in 2018 pentru un credit luat din 2008. Intrucât nu am primit nici-un act, somație de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita marusca marusca Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: contract bancar imprumut nevoi personale incheiat in anul 2002 cu scadenta 2005.Pe contract se mentioneaza ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)