avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate revoca suspendarea unei pedepse pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate revoca suspendarea unei pedepse pentru injuraturi ?

Buna seara. Se poate revoca suspendarea unei pedepse cu executare pe motivul jignirilor online ? De ex, eu daca am primit 3 ani cu suspendare si dupa aceea injur pe cineva in mesaje in privat (nu postari, ci mesaje private), se considera o noua infractiune ? Practic , injuratura este o infractiune ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
d_andrei_1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:26, 15 Aprilie 2019
Nu este infractiune.
Multumesc pentru raspuns !
Injuraturile ca atare nu sunt infractiuni, dar amenintari cu bataia, cu violul, cu dat foc la casa, etc., pot fi considerate infractiuni.

In plus: nu jigniti politisti, judecatori, procurori, etc., aia e alta mancare de peste.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare" richard1977 richard1977 Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat. Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un ... (vezi toată discuția)
Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)