avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cat dureaza evaluarea contabila a aporturilor in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cat dureaza evaluarea contabila a aporturilor in natura la ONRC?

Buna,

Aveti idee cat poate dura evaluarea "bunurilor" de catre expertul desemnat de ONRC, in cazul aportului in natura la infiintare SRL? Exista costuri aditionale pt acest serviciu?

Este vb despre SRL asociat unic, iar "bunurile" sunt de fapt coduri sursa pentru o platforma online, platite anterior si pt care exista facturi si extrase de cont care dovedesc exact valoarea.

Alte discuții în legătură

Aport capital social in natura alina240 alina240 As avea urmatoarea intrebare daca ma poate ajuta cineva. Detin un SRL si in acelasi timp in calitate de persoana fizica detin un fel de atelier. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune si majorare capital social cu aport popescu_car popescu_car Am mare nevoie de ajutor. Am asociat unic care iese si intra altul tot ca asociat unic care pe langa capitalul social de 200 ron vrea sa aduca un utilaj de ... (vezi toată discuția)
Aport in natura produs Gismo Gismo Buna! Am incercat o tehnologie pentru un produs nou, fiind persoana fizica fara autorizatie. In urma incercarilor am obtinut o cantitate relativ mare de ... (vezi toată discuția)