avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cass 2014 pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cass 2014 pfa

In 2014 cass sa platit in cursul anului la venit estimat dupa care in 2015 sa facut regularizare. Stie cineva de ce fiscul a emis decizii de impunere ptr cass 2014 ?
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: GarantCont , utilizator 17:30, 15 Aprilie 2019
Mergeti urgent cu actele doveditoare la ei. Poate ca strict in cazul acesta si daca chiar asa stau lucrurile cu ati scris, poate fi si o greseala. Sa nu fi avut si alt fel de venit in acel an, separat de cel de la pfa, pentru care sa fi trebuit sa vi se impuna plata cass? Nu stiu.
veniturile sunt numai din activitati independente,o sa ma duc cu declaratiile la anaf
multumesc ,
problema este ca au emis aceste decizii ptr majoritatea pfa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa Alexx_00 Alexx_00 Buna ziua ! V-as ruga sa-mi raspundeti si mie,daca deschid un PFA ,cand trebuie declarat venitul la Fisc pt impozit ,lunar sau la cateva luni ?Exista o data ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie sanatate si impozit venit @marina @marina care este baza de calcul pentru impozitul pe venit si pentru contributia de sanatate la un PFA in sistem real? multumesc (vezi toată discuția)
Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)