avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vă rog ajutațimă cu un raspuns
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Vă rog ajutațimă cu un raspuns

Bună ziua. In urma cu 2 ani am provocat un accident de circulatie , din care a rezultat rănirea unei persoane , In urma procesului penal am fost condamnat la un an de inchisoare , stabilind un termen de supraveghere de 3 ani si 60 de zile muncă in folosul comunități. In această situație imi puteți spune vă rog frumos dacă mi se anulează permisul de conducere ? Mentionez ca mi-am recunoscut vina si nu am fost depistat cu alcolemie sau alte substanțe , de altfel hotărârea nu a ramas definitivă
Cel mai recent răspuns: Fcornel , utilizator 14:36, 15 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am inteles ce vreti sa spuneti prin:
de altfel hotărârea nu a ramas definitivă
Da hotărâe nu este incă definitivă ,nu au trcut cele cele 10 zile de la pronunțare , dar in cazul in care rămâne definitivă se anuleaază si permusull?îmi cer ssscuze
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
trandafir2, moderator
Da, se anuleaza.
Si dacă fac apel există vre-o șansă , să nu-mi anuleze permisul , si sa primesc o suspendare a permisului de conducere dacă fac dovada ca pe baza permisului îmi intrețin familia având si 2 copii minori ? Nu am fost condamnat nici odată si nici cazierul patat
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sanse exista, discutati cu un avocat sa va studieze dosarul si sa va faca o evaluare corecta.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cristinaa1 cristinaa1 Buna ziua, Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate adiadrian24 adiadrian24 Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)