Beneficiarii unei lucrări de construcții nu sunt mulțumiți și vor banii înapoi, în plus au sechestrat și sculele meseriașului. Ce se poate face în acest caz?
Buna ziua am si eu o intrebare sotul meu a facut o lucrare la cineva in constructii ei nu erau acasa erau plecati in strainatate dar parintii lor erau acasa unde lucra sotul meu si au vazut tot ce a lucrat el , problema este ca ei au venit in Romania inainte sa termine lucrarea si nu le convine ceia ce sotul meu a lucrat si vor ca sotul meu sa inapoieze bani pe lucrare vor sa il duca la un notar sa faca declaratie ca inapoiaza bani nu vor sa ii dea sculele inapoi ptr ca au ramas acolo el neterminand lucrarea pentru ca acele persoane nu mai vor sa continue . Un sfat ce putem face in acest caz ? Va multumesc
mvali
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
II suni si le spui ca esti la politie. Daca nu vin cu sculele in 15 minute ii acuzi de furt calificat si sa se descurce ei cu politia. Le mai spui ca esti constient ca vei fi reclamat la fisc si vei plati o amenda fiscala dar nu vei ajunge la politie in urma unui furt calificat precum ei.
In lagatura cu lucrarea ei va pot depune o acuzatie de inselaciune, dar si aici este discutabil pentru ca lucrarea nu a fost terminata din vina lor: nu v-au lasat sa o terminati.
Daca ati sti cate lucrari sunt facute in bataie de joc. Eu zic sa se inteleaga intre ei. Sigur a stricat si niste materiale, alea cine le plateste. Depinde si ce scule au ramas.
Complicitate la furt
zdb
Buna ziua.
O sa prezint pe scurt situatia.
Am fost solicitat de un \\"sef de santie\\"sa ajut la transportul unor scule de la o lucrare la alta. Propietarul ... (vezi toată discuția)