avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ședințe asociație locatari deranjate de Gigi Contra
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ședințe asociație locatari deranjate de Gigi Contra

Bună ziua,
Ședințele asociației de proprietari aferente locuinței noastre sunt întrerupte, iar decizii nu pot fi luate de un perpetuu Gigi Contra. Din când în când acesta aduce injurii nemotivate președintelui asociației.
Poate președintele să solicite acestuia ca toate comentariile pe care le are să le trimită în scris și să i se răspundă în scris?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 11:54, 16 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu daca ati facut referire la Adunare Generala.
Pentru ca si noi avem destui "viteji" care tot timpul erau pentru-contra, ne-am facut un obicei si la aceste AG, invitam din timp un organ de politie. Ei, le-a trecut imediat vitejia si putem sa discutam si sa luam hotararile necesare.
Poate faceti la fel.
Pe de alta parte, daca Gigi se adreseaza in scris, presedintele ii poate raspunde la fel.
succes!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la exprimare este consfintait de catre Legea Fundamentala
Nu poate presedintele de asociatie sa impuna maniera/modalitatea de exprimare a unui cetatean
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presedintele e cel care conduce sedinta - art 57 q). Numai el da cuvantul celor inscrisi la cuvant, pe timp limitat si numai pe temele din ordinea de zi (care se poate completa la inceputul sedintei prin vot). Presedintele poate sa intrerupa, sa nu mai dea cuvantul si chiar sa dea afara din sedinta pe cei care nu respecta regulile, fie ele si de bun simt.
Asa cum s-a sugerat deja, pt un ajutor la datul afara din sedinta, presedintele poate solicita din timp prezenta la adunare a politistului de proximitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile proprietarilor tomasso tomasso In debutul adunarii generale un membru al asociatiei refuza sa semneze tabelul de prezenta motivand ca va semna la sfarsitul adunarii, imediat presedintele ... (vezi toată discuția)
In aceasta situatie, este legala demiterea presedintelui sau nu? Valentina30 Valentina30 Buna ziua. Am o problema/nelamurire pentru care as aprecia ajutorul dvs, al celor cunoscatori si cu experienta. Anul acesta, presedintele de bloc a ... (vezi toată discuția)