avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere Intreprindere Individuala

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la radierea unei Intreprinderi Individuale. Am obtinut certificatul de radiere de la Ministerul Justitiei-ONRC de pe langa Tribunalul Galati in feb 2019 insotit de rezolutie. Acum in apr 2019 am primit o informare precum as avea obligatii fiscale care vor trece in responsabilitatea mea ca si pers fizica. va rog sa-mi spuneti daca esti legal, atata vreme cat am certificatul de radiere.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:20, 15 Aprilie 2019
Da, conform legii, datoriile unei II se transfera titularului, persoana fizica, dupa radierea de la Oficiul Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura privind radierea unui pfa? FABrane FABrane Bună ziua, aș dori să aflu o informație - care este procedura privind radierea unui PFA? Vă mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa daca in trecut am avut af si de cca 3 ani nu am platit nici pana acum impozitul de 6 milioane lei-cat era atunci? leo2000ro leo2000ro Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine.Momentan sunt angajata cu carte de munca;acum vreo 4-5 ani am avut deschisa o asociatie familiala,o mica taraba cu ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala alex_g alex_g Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat. Am o Intreprindere Individuala care de-a lungul timpului, din cauza nerentabilitatii, a general ... (vezi toată discuția)