avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurarea medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurarea medicala

Buna ziua,

Mi s-a făcut angajarea legal, începând cu data de 29 Martie 2019, când devin asigurat medical ?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
nicolly, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicolly , utilizator 12:49, 16 Aprilie 2019
Pentru salariaţi, asigurarea începe la data încheierii contractului de muncă, deci când începe serviciul şi inceteaza în termen de trei luni de la data incetarii contractului de muncă.
Medicul de familie mi-a spus ca nu sunt asigurata, pentru ca nu apare pe cardul de sănătate, logic , pt. ca încă nu s-au plătit taxele încă și ca nu pot nici cu adeverința , in cazul acesta eu cum procedez, fiind și însărcinată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

important !buna ziua, -sotul meu se afla in indemnizatie crestere copil ... Stefanescu Eugenia Stefanescu Eugenia Buna ziua, -Sotul meu se afla in indemnizatie crestere copil din luna martie 2024, -mentionez ca in perioada cand s-au emis cardurile de sanatate el nu era ... (vezi toată discuția)
Dovada ca ai asigurari de sanatate cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Incepand cu data de 01.09.2015, posesorii cardului de sanatate care sunt salariati , pentru a face dovada calitatii de asigurat trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!pe data de 3 mai anul acesta m-am angajat, de când ... Adela32@ Adela32@ Bună ziua!pe data de 3mai anul acesta mam angajat ,de când sunt asigurata la casa de asigurari de sanatate? Va mulțumesc (vezi toată discuția)