avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS 2015

ANAF mi-a trimis o decizie (în 2019) pentru anul 2015. În această decizie mi se cere să plătesc contribuția la sănătate pe anul 2015 (iulie-decembrie) în valoare de 348 lei. Aceeași decizie spune că în anul 2015 unicele mele venituri au fost cele din investiții, 264 lei. Cum este posibil ca ANAF-ul să-ți perceapă o sumă mai mare decât veniturile tale? Cum ar trebui să le plătești? Cât de legală este această decizie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:11, 16 Aprilie 2019
Pentru acest tip de venit pentru acel an trebuie sa platiti asigurare de sanatate si aceasta se plateste la valoarea salariului minim brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass 2015 mirfc mirfc Buna ziua, M-am trezit saptamana trecuta in SPV cu o decizie de impunere pentru plata CASS pentru perioada iulie-decembrie 2015. Eu in acea perioada nu eram ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate flary23 flary23 buna seara, o persoana fara venit poate face contract de asigurare in sistemul public de sanatate? unde se face acest contract la ANAF sau la CASA DE ... (vezi toată discuția)