avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere din câștig întâmplător
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere din câștig întâmplător

Buna ziua, concubinul meu a obținut un castig accidental, este obligat să plateasca 1/3 cota parte reprezentand pensie alimentara catre fosta sotie?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 20:24, 16 Aprilie 2019
Nu.pensia se plătește numai din veniturile permanente, adica salariul net de pe cartea de munca.
Restul veniturilor sunt ocazionale, donații bonusul nu sunt pentru pensie chiar daca se dau oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am platit pensie alimentara timp de 17ani la zi....copilul ... Miss Elly Miss Elly Buna ziua! Am platit pensie alimentara timp de 17ani la zi....Copilul area cum 23 de ani nu mai urmeaza nici un curs dar m-a dat la executor pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Fmrs Fmrs Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu recuperarea pensiei alimentare mihaliscenco mihaliscenco Buna! Sunt Mihaiela si va rog sa imi dati un sfat in legatura cu pensia alimentara a fiului meu. Am inceput divortul in data de 09.072007 si l-am terminat in ... (vezi toată discuția)