avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Campanie promotionala online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Campanie promotionala online

Buna ziua , m-ar interesa daca e obligatorie la inscrierea intr-o campanie a casutei de bifat cu “ am citit si sunt de acord cu regulamentul campaniei” .
Vad ca la majoritatea concursurilor e prezenta sub formularul de inscriere.

Alte discuții în legătură

Publicare intrebare in mai multe forumuri SandrinaM0ldovan SandrinaM0ldovan Ce inseamna ca este interzisă publicarea unei întrebări în mai multe forumuri? Eu am acum de exemplu o nelamurire despre interpretarea unei legi si incerc ... (vezi toată discuția)
Lista rosie Kopernic Kopernic Buna ziua! Speța este următoarea. La nivel internațional se organizează saloane internaționale de fotografie, participarea fiind deschisă ... (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)