avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu pentru o granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu pentru o granituire

Hotărârea judecătorească se pune în aplicare numai prin intermediul unui executor judecătoresc? Cine suporta onorariul executorului judecătoresc ?
Cel mai recent răspuns: lili68 , utilizator 15:04, 17 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu se pune în aplicare de bună voie atunci se pune în executare prin intermediul unui executor,cheltuielile avansate se recuperează de la debitorul obligatiei.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare blitzmate blitzmate buna seara am avut un proces in urma caruia am avut de platit o suma de bani, creditorul avand ipoteca pe apartamentul meu... s-a ajuns la executare silita... ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)