avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie problema Pe facebook
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie problema Pe facebook

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am cunoscut o persoana prin intermediul facebook-ului cu care m-am vazut o singura data, toate bune si frumoase pana cand am decis sa nu mai comunicam. Intr-o zi, m-am gandit furios sa ii fac rau, si i-am luat poza si am publicat-o la mine pe facebook, zicand despre ea ca face anumite chestii. De asemenea, am si jignit-o la locul de munca+ pe ea. Persoana are toate dovezile impotriva mea, insa si ea a avut un complice care a facut aceleasi chestii cum am facut eu. Nu doreste impacare, vrea sa mergem direct in instanta. Eu am dat o declaratie, ce se va intampla pe viitor? Nu cunosc nici pretentiile persoanei, nu cunosc nimic. La ce pot sa ma astept?
O intrebare suplimentara...: Daca se va ajunge in instanta pentru asa ceva, tribunalul in cat timp o sa dea solutionarea? Voi fi arestat ? Multumesc si o zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Matei Andrei 48 , utilizator 19:25, 16 Aprilie 2019
Nu poate oferi nimeni un raspuns?
Unde ati dat o declarație?La poliție sau intr -un proces civil?Din punctul meu de vedere putea sa va dea în judecată în civil pt a solicita daune morale sau sa va faca o plângere pt hărțuire și atunci se coimplica treaba .Oricum nu ati procedat matur sper ca sunteti adolescent ,daca sunteti mai în vârstă chiar este nepotrivit ca sa nu spun mai mult.

La politie am dat . Ce se poate intampla? Cu ce pot fi pedepsit ? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie problema facebook Matei Andrei 48 Matei Andrei 48 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am cunoscut o persoana prin intermediul facebook-ului cu care m-am vazut o singura data, toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Apeluri+mesaje repetate=hartuire? Cosmincom Cosmincom Buna ziua. Am cunoscut pe facebook o persoana dintr-o alta localitate, cu care am inceput sa povestim online si la tel. Dupa 3 saptamani a zis ca nu doreste o ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)