avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare in REVISAL suspendare de 1 zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare in REVISAL suspendare de 1 zi

Cum inregistram in REVISAL o zi de suspendare. De exemplu vreau sa inregistrez pe 30 aprilie o zi de suspendare. Cand inregistrez data inceput, data sfarsit si data incetarii suspendarii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 16 Aprilie 2019
Data de inceput = 30.04.2019

Data de sfarsit = Data incetarii suspendarii = 30.04.2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract - prelungire Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, am o situatie in care unui angajat ii inceteaza perioada de suspendare a contractului maine, 03.03.2012, zi nelucratoare. Perioada de suspendare se ... (vezi toată discuția)
Absenþe nemotivate mod completare în revisal MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună seara, am următoarea întrebare: am un salariat care are absenţe 01.01 - 25.01.2012, cum se înregistrează corect în revisal: dată început:01.01, ... (vezi toată discuția)