avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul individual de munca

Cu cine negociez eu, ca angajat, modificarea contractului individual de munca? Cu seful direct sau cu directorul general, care il si vizeaza?
Va rog legea care reglementeaza acest aspect.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 16 Aprilie 2019
Cu reprezentantul legal al angajatorului , negociati ... in speta, poate fi directorul general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnarea acordului intre parti la negocierea anuala a salariului bcfbmv bcfbmv Buna Seara, As dori sa intreb si eu daca, intre directorul unitatii si seful de departament (din care fac eu parte), s-a ajuns la o "intelegere" de ... (vezi toată discuția)
Reprezentantul legal al unui ong (de ex presedintele) poate fi manager de proiect? KamiC KamiC Buna ziua! Reprezentantul legal al unui ONG (de ex Presedintele) poate fi manager de proiect? In Ghidul emis de ANI nu face referire la incompatibilitatile din ... (vezi toată discuția)
Decizii angajator costel58 costel58 As dori o lamurire asupra urmatorului aspect: Ce se intelege prin \\"decizie unilaterala a angajatorului\\" in legatura cu incheierea/executarea/modificarea ... (vezi toată discuția)