avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare organigrama

Daca se schimba organigrama,iar o functie de conducere ( ocupata prin concurs) se transforma in functie de executie este legal? Ce ar trebui sa faca persoana in cauza , careia îi este desfiintat postul cu toate ca a fost ocupat prin concurs.Specific ca unitatea unde s-a intamplat acest lucru este subordonata Primariei si schimbarea a survenit cu aprobare de HCL..Functia ocupata prin concurs a fost de as.med.sef in unitate de asistenta sociala si a fost schimbata in as.med.generalist.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
teodorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 20 Aprilie 2019
Se poate asa ceva ... poate contesta decizia de concediere daca se va ajunge la asa ceva .
si se poate contesta organigrama ? exista cale de a castiga in instanta anularea organigramei?
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
teodorica, utilizator
Accesul este liber la justitie ... prin urmare, se poate contesta , dar nimeni nu va va spune daca veti si castiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functie ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Sunt angajata in cadrul unei primarii in functia de referent asistent urbanism, incadrare pe studii medii, desi eu am avut facultate si master ... (vezi toată discuția)
La întoarcerea din concediul de creștere a copilului am găsit postul desființat și mi s-a dat preaviz 20 de zile. care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez? bogdan benyy bogdan benyy Buna seara....M am întors din CCC iar Angajatorul ma informat ca postul meu nu mai exista fiind modificată organigrama...Mi a dat preaviz 20 zile...si nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare organigrama teodorica teodorica Se poate schimba organigrama unei institutii bugetare daca persoana a carei functie se schimba, este in litigiu de munca tot din cauza salarizarii pentru ... (vezi toată discuția)