avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vătămare corporală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vătămare corporală

Buna ziua!
Am și eu o întrebare.
Am vătămare corporală și încă ma judeca.
Persoana vătămată a pierdut un organ(splina) și a necesitat 40-45 de zile de spitalizare.
Persoana vătămată se simte bine lucrează.
Sunt primar nu am antecedente decât 2 amenzi.
Prima amenda ca am intrat într-un liceu(500 lei)
A 2 amendă(1500 lei) în seara când sa întâmplat necazul meu.
Am fost arestat preventiv 25 de zile, după care 30 de zile arest la domiciliu și de 60 de zile control judiciar după care încă 60 de zile control judiciar pe țară.
Dacă ajuta pot explica, va rog sa imi explicați ca numai rezist sunt plin de stres si de durere.
Vreau sa stiu daca voi primi cu suspendare dacă am sanse.
Va multumesc pentru timpul acordat citiri problemei mele.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
Iulian.iordache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian.iordache , utilizator 21:56, 16 Aprilie 2019
Discutati cu un avocat care sa va studieze dosarul si sa va evalueze situatia, nu vi se poate raspunde mare lucru din ce descrieti dvs.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Știu dar am sa va povestesc tot adevărul, avocata mea nu vrea să imi explice.
Pe data de 9 noiembrie 2018, eu cu iubita mea si inca un cuplu am consumat băuturii alcoolice pe strada.
Pe urma eu cu iubita mea ma îndreptam spre casa, prietenul meu cu iubita lui erau în spatele nostru la circa 300 de metri.
În scurt timp am fost sunat de prietena acestuia sa vin repede ca " Ca l-au bătut 2 indivizi ". Eu imediat am fugit acolo sa vad ce se intampla.
Când sosit la ei prietenul meu era întins pe jos cu ochiul spart, L-am întrebat ce sa intamplat și el mi-a raspuns plângând m-au bătut.
La 15 metri era baiatul care îl bătuse, l-am strigat sa stea pe loc sa imi explice ce a avut cu el.
Iar el mi-a raspuns cu o jignire gravă și ca ma bate și pe mine, eu tulburat de alcool m-am luat cu el la bătaie.
Au sărit niște persoane de la un priveghi și ne-au despărțit.
În scurt timp de frica ca mi-am luat bătaie am fugit acasă și am luat o teava, cu gândul sa il scap pe prietenul meu.
Când m-am intors cu teava prietenul meu era luat la bătaie de un alt individ în vârstă cam de 50 de ani dar mai voluminos și înalt.
Eu am fugit către ei sa ii despart cu teava în mână, și i-am spus la acel om "Lasă-l în pace ce ai cu el" Atunci mi-a dat un pumn în fata, eu când am picat jos am pus mana pe teava și i-am dat 2 lovituri cu teava fier dur cam de 50 de centimetri, în zona trunchiului.
După aceea dădea sa vina sa ma lovească și i-am mai aplicat o lovitură cu teava în braț, după care a plecat acasă.
Pe urma eu cu iubita mea am plecat la mine acasă.
În scurt timp a sosit poliția și a ajuns în stare grava la spital, a intrat direct în operații și și-a pierdut splina din cauza mea.
Are certificat medico-legal, și a necesitat 40-45 de zile de spitalizare.
Acum persoana vătămată este bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda pentru deranjarea ordinii publice Stemate-Florentin Stemate-Florentin Buna ziua , as dori sa stiu daca se poate contesta o amenda primita in urmatoarea situatie : Eram intr-o seara pe la ora 23 cu inca doi prieteni in timp ce ... (vezi toată discuția)
Crima palada.elena palada.elena Prin 1998 cred, sora mamei mele a fost batuta de catre sotul ei atat de tare incat a fost necesara spitalizare. Din pacate, la cateva zile de la producerea ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)