avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul Social la Inregistrarea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul Social la Inregistrarea unui SRL

Buna ziua.

Am o nelamurire. Vreau sa infiintez un SRL si sediul social va fi in apartamentul unui prieten. Am citit pe site-ul ONRC ca documentul care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului in care se stabileste sediul social poate fi un contract de comodat, certificat de mostenitor, extras de carte funciara, etc. Deci este suficient ca eu sa depun un contract de comodat incheiat intre mine si proprietar? Sau trebuie depus si un act care dovedeste ca acea persoana este proprietarul spatiului (prin certificat de mostenitor, extras de carte funciara etc.)?

Pe internet sunt fel si fel de informatii. M-ar interesa sa stiu cum se procedeaza in mod normal si cum vad cei de la ONRC lucrurile.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 20:26, 16 Aprilie 2019
Contract de comodat, actul de proprietate care sa ateste ca persoana care v-a dat in comodat are si acest drept, iar in unele judete si in functie de situatie, schita spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa Violeta01 Violeta01 Buna ziua. recent am primit o oferta de angajare pe post de vanzator/merchandiser dar conditia lor este ca in termen de 30 de zile maxim sa imi deschid un PFA. ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)