avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna ziua. Problema mea sta in felul urmator. Am avut luat un credit IFN, pe care din motive financiare nu l-am mai putut achita. Am fost dat în judecată, si s-a decis urmatoarele:
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Biroul executorului judecătoresc Cristian Munteanu. Încuviinţează executarea silită in dosarul execuţional nr. 2790/EX/2019 al Biroul executorului judecătoresc Cristian Munteanu, la cererea creditorului Ocean Credit IFN SA, împotriva debitorului A B M. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită prin toate formele de executare admise de lege în vederea punerii in executare a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. UW285376 din data de 17.04.2018 pentru recuperarea sumei de 1600 lei, reprezentând capital restant, 191,04 lei, reprezentând dobânda contractuală restantă şi 1600 lei, reprezentând dobânda penalizatoare contractuală. Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 15 aprilie 2019.
Document: Încheiere - de executare silită 3460/2019 15.04.2019

Se mai poate face ceva? Si ce se v-am intampla anume? Imi v-a face propire pe salar? Nu am pe numele meu decat apartamentul, pe care este luat cu credit prim prima casa
In ipoteza in care apreciati actele de executare ca fiind abuzive , va puteti adresa instantei de judecata, pe calea contestatiei la executare.

Datoria , insa , nu apare ca fiind prescrisa.( avand in vedere data perfectarii titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. UW285376 din data de 17.04.2018 ).

Apreciati dobanda penalizatoare ca fiind calculata incorect?

Daca, insa, contestatia la executare este respinsa ca fiind neintemeiata, puteti plati cheltuieli de judecata, daca sunt solicitate si dovedite.





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se formulează o. contestație la executare silită ... Gabriela 33 Gabriela 33 Buna ziua! Cum se formulează o. Contestație la executare silită și unde se face !? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Calcul dobanda dupa incuviintare executare silita. MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie. Solutie: Admite cererea formulată de Biroul Executorului Judecătoresc ... (vezi toată discuția)
Executare MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie de catre judecatorie. Admite cererea formulată de Biroul Executorului ... (vezi toată discuția)