Buna ziua,
De ceva timp vine la mine o data pe saptamana sau de 2 ori pe saptamana prietena mea. Cand vine, de obicei se intampla in timpul zilei si ramane cateva ore.
Problema a aparut dupa ce a fost vazuta de 2 ori de anumite persoane din bloc, iar acestea au solicitat administratorului probabil sa o treaca la intretinere.
Administratorul m-a intrebat, i-am explicat ca e normal sa am musafiri, dar nu locuieste cu mine. Mai mult decat atat nu doarme nici macar o noapte pe luna. De ceva timp insa, administratorul tot ma verifica la usa, bate la usa la 6 dimineata sa vada daca nu cumva ma prinde cu cineva ca sa aiba motiv sa treaca si a doua persoana la intretinere. Are voie sa faca acest lucru?
Ce pot face in acest caz? Are dreptul sa treaca 2 persoane la intretinere daca proprietarul nu ii spune acest lucru?
Mentionez ca nu sunt eu proprietar ci am un contract de comodat.
Multumesc.
Conform disp l nr 196/2018 se inregsitreaza in evidenta de calcul cote intretinere numai persoanele care locuiesc provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobil
In cazul dv administratorul de imobil nu are autoritatea si competenta sa dispuna de la sine putere inregistrarea unui numar sporit si nereal de persoane
Sesizati oficial presedintele de asociatie