avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... administrator special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

administrator special

Buna ziua!
Sunt administrator special la o firma,Inainte de intrarea in Insolventa eram manager ,Aveam salariu pe cartea de munca minim pe economie .Acum am la fel,minim pe economie pe cartea de munca si mi se da 2300 lei in mana.Va rog sa ma directionati cui trebuie sa fac solicitarea pentru un salariu conform raspunderii pe care o am in masura in care sunt salariati care au mai mult decat mine si nu semneaza nici-un act administrativ.Ce salariu are de regula un administrator special ?Folosesc masina personala pentru diverse probleme legate de firma:Anaf,mers la puncte de lucru,intalniri cu administartorul judiciar pentru buna desfasurare a activitatii firmei.Trebuie sa cer de la obraz bani pentru combustibil.Diverse cheltuieli cu masina,pentru ca nu se consuma doar combustibil ,le suport din banii personali
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 14:40, 17 Aprilie 2019
Discutia cu privire la retributia dumneavoastra trebuie sa o aveti cu actionarii/asociatii.

In functie de cum negociati se stabileste retributia. Nu exista o modalitate clara de stabilire.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Din pacate asociatul unic nu este persoana cu care sa poti discuta acest aspect si sa negociezi.Daca este un articol de lege care sa-l oblige acest lucru am si eu sansa sa fie de acord pentru ca nu are de ales,Dupa el ar da 1000 lei
Nu este text de lege pentru valoarea retributiei administratorului special.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict intre comitetul executiv si administrator ioanungureanu ioanungureanu Mentionam ca administratorul a fost angajat de vechea conducere a asociatiei, intrucat cel de dinainte si-a dat demisia, cu o norma de 8 ore cu o retributie de ... (vezi toată discuția)
Salarii ivanvintilica ivanvintilica Cu respect va rugam sa ne spuna si noua , cam ce salariu trebuie sa ia administratorul si presedintele (orientativ), intr-o asociatie de proprietari cu 140 de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate obligatorie Anca46 Anca46 Detin un srl in bucuresti si as vrea asigurare de sanatate (pt mine ca si administrator/unic asociat) fara a face carte de munca. Este posibil? Daca da va rog ... (vezi toată discuția)